dinsdag 18 april 2017

Feestje 🎉

Hoera!!! Morgen bestaat mijn blog een draadje los 4 jaar! Om dit met jullie te vieren organiseer ik een give away! Van onderstaande onderzetters wil ik een setje maken voor de gelukkige winnaar in de kleur naar keuze 😁

De onderzetters zijn gemaakt en ontworpen door Miriam van 't Bezige Bijtje hieronder de link naar haar blog en Instagram:  
Om mee te doen laat je een reactie achter op mijn blog! Simpel als het is 😉

Succes allemaal! Ik maak woensdag 26 april de winnaar bekend 🌸

Liefs Henrike

donderdag 6 april 2017

Gehaakte kipjes

Tok tok tok!!!


Ik haakte deze schattige kipjes gisteravond 🐓

Wat een moppies he! Je krijgt er gelijk een voorjaarsgevoel bij! Ik had ze al even op mijn Pinterest prikbord staan maar nu pas tijd om ze te haken! 

Wil jij ze ook haken om je huis nog meer in die lente sfeer te brengen? Klik dan op onderstaande link voor het patroontje! 


Ik wens jullie allemaal een fijne dag! 

Liefs Henrike

zaterdag 1 april 2017

Hallo april! 🌼

Ik wilde deze foto even met jullie delen! Sorry dat het op haakgebied een beetje rustig is maar daar zit wel verandering in te komen hoor! Ik geniet even volop van mijn gezin en ben erg veel bezig met biblejournalen momenteel. Degene die mij volgen op Instagram hebben dat al kunnen zien! Wil je mij ook volgen dan ben ik te vinden op henrikedegraaf of klik op de button rechts op mijn blog 👍🏻


Hierhoven een klein kijkje in mijn huis en tuin 😉 inclusief mijn restjes deken die een echte eyecatchter is in ons huis!

Ik wens iedereen een mooie april maand en tot snel!

Liefs Henrike

vrijdag 24 maart 2017

DIY schoolbordverf vogelhuisje

Goedenmiddag op deze stralende middag! ☀️

Ik heb voor jullie een leuke DIY met schoolbordverf

Ik had nog een knutselvogelhuisje en dacht misschien is het leuk om deze te pimpen tot een leuke lente eyecatcher 👌🏻


Schrijf/teken er leuke dingen/teksten op met een krijtje en voilaaa!! Je kan het uiteraard gewoon weer eraf halen met een doekje en er wat anders op zetten!

Ik wens jullie allemaal een zonnig weekend🌷

Liefs Henrike

zaterdag 18 maart 2017

Bloemen paperclip

Voor in mijn schrijfbijbel haakte ik deze leuke makkelijke bloem en bevestigde deze op een paperclip om mijn bijbel op te leuken 🌸


Het is een makkelijk patroon wat ik al een paar keer eerder haakte en nu dus weer van pas kwam! Dus het patroon wilde ik opnieuw met jullie delen;

Hieronder 2 linkjes met voorbeeldjes waar ik de bloemetjes voor gebruikte en daar vind je ook de link naar het patroonVeel plezier met haken! 

Ik wens jullie allemaal een goed weekend 😘

Liefs Henrike

zaterdag 11 maart 2017

Gehaakte paaseitjes en tekeningen

Hallo allemaal!

Sinds kort werk ik niet meer op de markt op zaterdag dus heb ik heerlijk de tijd om lekker aan te rommelen in huis en te knutselen! Ik maakte vandaag superleuke gehaakte paaseitjes die een 'eitje' zijn om te maken 😜Het patroon vind je hieronder;


Mss ben ik er een beetje vroeg mee maar vind het zo gezellig staan die voorjaars dingetjes! 🐣

Heb jij al wat in huis qua pasen? 

Ik heb ook nog een aantal tekeningen gemaakt in mijn schrijfbijbel wat voor mij een heerlijke ontspanning en tijd van bezinning is momenteel! 


Nou geniet van het lekkere weertje! Het is lekker droog de komende dagen en hopelijk laat de ☀️ zich ook weer lekker zien! 

Goed weekend!

Liefs Henrike

zondag 5 maart 2017

Einde voorjaarsvakantie

Of zal ik zeggen herfstvakantie 🙈☔️

Gelukkig hebben we ons goed kunnen vermaken! Want hier is er lekker geknutseld,gekleurd en genoten de afgelopen week! 


Ik heb lekker in mijn bijbel gewerkt en de kids hebben ook lekker kunnen spelen zonder te haasten om voor half 9 klaar te zijn voor school. Ook maakten ze leuke vingerpoppetjes bij de buurvrouw✌🏻 We hebben ook nog gezwommen,taartje gebakken en vooral van elkaar genoten! Qua haken niet veel kunnen doen maar heb al wel wat leuke (paas)projectjes liggen 👍🏻🐇dus dat word vervolgd! 

Morgen mogen de dametjes weer naar school en dan op naar de meivakantie!

Fijne zondag nog! Enneh...bestellen jullie de ☀️?

Liefs Henrike

Totaal aantal pageviews